Міжнародний день кухаря

В Міжнародний день кухаря 👨‍🍳 учні ліцею групи №82 взяли участь у бізнес-грі «Інтелектуальне кафе». Між собою змагалися кафе «Манго», «Пекучий перець», «Сирок «Дружба». Цікаво та з користю провели цей день…

Порядок реагування на доведені випадки булінгу (цькування) в закладі освіти та відповідальність осіб, причетних до булінгу

У разі підтвердження факту вчинення булінгу (цькування), за результатами розслідування та висновків Комісії, директором повідомляються уповноважені підрозділи органів Національної поліції України та служби у справах дітей про випадки булінгу (цькування)…

Правила поведінки

Правила поведінки здобувачів освіти Державного професійного (професійно-технічного) закладу освіти «Самбірський професійний ліцей» Загальні правила поведінки Здобувач освіти приходить до закладу за 15 хвилин до початку занять, чистий і охайний. При…

Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування) в закладі освіти

Учасники освітнього процесу подають заяву директору ліцею про випадок булінгу по відношенню до дитини або будь-якого іншого учасника освітнього процесу Директор розглядає заяву в день її подання та видає рішення…