20 жовтня відзначають Міжнародний день кухаря – свято талановитих і креативних людей, які люблять радувати інших смачними стравами та створювати нові кулінарні шедеври.

До цієї дати здобувачі освіти Самбірського професійного ліцею організували виставку кулінарних страв, виробів та провели майстер-класи з приготування десертів. Майбутні кухарі продемонстрували свій талант, майстерність і фантазію в приготуванні страв, презентуючи широкий спектр смаків і нові елементи оформлення.

Здобувачі освіти групи № 80 «Кухар, кондитер” підготували цікаву та інформативну презентацію на тему “Професія кухаря: історія та сьогодення”. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

Напередодні Міжнародного дня кухаря і кулінара у нас в ліцеї відбувся розважально-пізнавальний захід «Інтелектуальне кафе». Між собою змагалися дві команди «Смажені скоринки» і «Майстерня смаку». Захід супроводжувався позитивними емоціями учасників і вболівальників.

Директор ліцею Олексій Ладичук привітав усіх зі святом, побажав здоров’я, витривалості, смачних страв і нових кулінарних ідей.

Spread the love